MEGASONEX ultrazvučna četkica

Ponosno vam predstavljamo novost u našoj ponudi!

MEGASONEX ultrazvučna četkica za kućnu upotrebu

MEGASONEX je ultrazvučna četkica koja djeluje sa 192.000. 000 pokreta u minuti, a ipak, zahvaljujući svom dizajnu s niskom amplitudom, pripada među najnježnije četkice za zube u svojoj klasi. Ona ujedinjuje terapeutske 1.6 MHz ultrazvučne pokrete sa konvencionalnim zvučnim pokretima kako bi stvorila jedinstveno iskustvo čišćenja zubi.

Ultrazvuk je učinkovit u borbi protiv zubnog plaka. Istraživanje je pokazalo da su se lanci bakterija raspali pod utjecajem ultrazvuka, što je onemogućilo stvaranje zubnog plaka. Megacrystal u vlasništvu MEGASONEX djeluje pri sigurnoj terapeutskoj frekvenciji 1.6 MHz. To je ista frekvencija koja se koristi kao pomoć u zarašćivanju lomova.

Megasonex četkica je najviše kvalitete, inženjersko remek-djelo koje je godinama ispred svog vremena.

Namijenjena je za svakodnevnu upotrebu sa zubnom pastom, isto kao i vaša ručna ili električna četkica za zube. Posebno se preporučuje upotreba kod protetskih nadomjestaka, implantanta, navlaka, endodontski liječenih zuba, za smanjenje nastanka plaka, fiksna aparata, spriječavanje parodontitisa (kod kojeg se često javlja krvarenje i povlačenje desni), zubnog kamenca i karijesa.

MEGASONEX četkica djeluje u području terapeutskog ultrazvuka i bez elektromagnetskog zračenja koje se upotrebljava kod mobitela, detektora metala i slično.

Većina stomatologa se slaže, da četkanje tvrdom zubnom četkicom može uzrokovati oštećenje cakline na zubima i nadraživanje desni, što može dovesti do povlačenja desni. Ultrazvuk je iznimno nježan, tako da je gotovo nemoguće osjetiti njegovo djelovanje. MEGASONEX nudi dvije glave četkica: vrlo mekanu i srednje mekanu.

Glave četkice zadržavaju svoj oblik i učinkovitost približno 3 mjeseca redovne uporabe ovisno o osobnim navikama.

Jedno punjenje četkice dovoljno je za do dva tjedna njege zubi.

Vaša caklina i desni će vam biti zahvalni.

Leave a Reply